כיצד למחוק את חשבוני
עודכן לאחרונה: אוגוסט 2026
תוכל/י למחוק לצמיתות את חשבון AMPELORA Business שלך ואת כל הנתונים שבו ישירות מהאפליקציה, בכל עת.
שאלות בנוגע למחיקת חשבון: support@ampelora.com
היכן למצוא זאת
פתח/י את AMPELORA Business ועבור/י להגדרות.
תחת אזור האבטחה, הקש/י על "מחיקת חשבון".
בדוק/י מה יימחק, ואז אשר/י כדי לשלוח את בקשת המחיקה.
מה קורה לאחר בקשת המחיקה
תתנתק/י מיידית מהחשבון.
החשבון וכל הנתונים בו נשמרים למשך 14 יום לפני מחיקה סופית.
אם תתחבר/י מחדש במהלך 14 הימים הללו, בקשת המחיקה תבוטל אוטומטית וכל הנתונים שלך יחזרו בדיוק כפי שהיו.
מה נמחק לצמיתות
העסקים שלך וההגדרות שלהם.
הלקוחות שלך ומספרי הטלפון שלהם.
ההזמנות שלך והיסטוריית ההכנסות.
לאחר חלוף 14 הימים, לא ניתן לשחזר אף אחד מהנתונים הללו. אם ברצונך לשמור עותק של הנתונים, שמור אותם לפני בקשת המחיקה.